Corrector voor Donkere Vlekken en Helder Makende Crème corrigeert, hydrateert en voedt, met als resultaat een prachtige jeugdige huid.

Een van de meest effectieve huidverhelderingsstoffen ter wereld helpt bij het herstellen van een onberispelijke huid. Pure botanische stoffen vernieuwen de huid en zorgen voor een radicale vermindering van donkere vlekken. Natuurlijke essences bieden zichtbare verbetering van droge, ruwe plekken en zorgen voor een ongelooflijk gladde look en feel. Multifunctionele extracten hydrateren niet alleen, ze beschermen ook tegen schadelijke stoffen in het milieu. Selectief gekozen elementen worden snel en efficiënt geabsorbeerd, met als resultaat een zijdezachte huid.

Jouvé Corrector voor Donkere Vlekken en Helder Makende Crème is gebaseerd op botanisch-ontwikkelde ingrediënten van de hoogste kwaliteit, met als resultaat een verbeterde teint en een jeugdige uitstraling.

Een mooie, jeugdige huid moet niet ten koste gaan van uw gezondheid. Daarom gebruikt Jouvé alleen veilige ingrediënten die uw huid op natuurlijke wijze voeden.

BV-OSC is een natuurlijke, olie-oplosbare vorm van vitamine C met anti-oxidatieve eigenschappen die de huid zuiveren en oneffenheden tegengaan.

Zwitserse Sneeuw Alg is een geheel natuurlijk anti-aging ingrediënt dat gedijt in een van de meest barre klimaten ter wereld – de Zwitserse Alpen. Het heeft een sterk vermogen om te hydrateren, te verjongen en de huid tegen agressieve omgevingsfactoren te beschermen.

Koraalgras wordt gewonnen uit een Japanse plant die al eeuwen gekoesterd en gebruikt wordt in schoonheidsproducten. Het heeft een krachtige werking om de ruwe huid te verzachten en roodheid te verminderen, en staat bekend om het vermogen eeuwige schoonheid en jeugdigheid uit te stralen.

Radijswortel Fermentatiefiltraat is een natuurlijk micro-organisme afkomstig uit het fermentatieproces van het traditionele Koreaanse dieet, kimchi. Het levert krachtige hydraterende effecten om uw jeugdige uitstraling te behouden.

Shea Boter is een krachtige moisturizer en verzachter die door de eeuwen heen sterk is gewaardeerd dankzij de natuurlijke bevordering van elasticiteit van de huid en het gelijktijdig beschermen tegen factoren die bijdragen aan de gevolgen van ouder worden.

Onze eigen melange van natuurlijke extracten krijgt haar aangename geur door ons geheel natuurlijke geur-ingrediënt. Wij gebruiken nooit agressieve of synthetische chemicaliën om geur aan onze producten toe te voegen.

Aanwijzingen voor gebruik

Masseer, na de reiniging en toning, het hele gezicht, de hals, de borst, en de rug van de handen met een laag crème. Gebruik de crème zowel ’s morgens als ’s avonds voor de beste resultaten.

Vermijd direct contact met de ogen of lippen. Als crème in contact komt met de ogen, onmiddellijk spoelen met water. Stop het gebruik als roodheid of irritatie optreedt.

Tips en trucs

Gebruik ’s morgens en ’s avonds voor optimaal resultaat.

Crème aanbrengen op het gezicht, de hals, de borst en de rug van de handen.

Start typing and press Enter to search